Првенство Новог Сада у веслању на даскама

 У суботу, 16.октобра, на обали Шодроша одржано је такмичење на суп даскама. Организатор  овог такмичења је Кајак кану клуб "Лиман", а такмичење је организовано уз подршку Градског секретеријата за спорт и омлсдину.
Послужило нас је лепо време. Одржане су трке у конкуренцији јуниорки, јуниора, сениорки и сениора. Трке су биле занимљиве и узбудљиве. Владала је пријатна атмосфера којој су допринели наши гости из клуба "Адски змајеви" из Београда и "Стари град" из Новог Пазара.
Победник у трци јуниорки је Мила Поповић, а Нађа Боришев заузела а је друго место. Обе домаће такмичарке. Миљан Делић био је први у категорији јуниора, Лука Цвијановић био је други, а Огњен Самарџић трећи. Сва тројица из ККК"Лиман".
У категорији сениорки Јованс Андрић из "Адских змсјева" освојила је злато. Другопласирана је домаћа такмичарка Марија Петовић и трећа Александра Бичанин из "Адских змајева".
У сениорима су одржане квалификације и А и Б финале. Победник трке био је  Душан Орловић такмичар "Лимана", Ален Тахировић из Новог Пазара био је другопласирани и трећи Милан Боришев, домаћи такмичар.
Након доделе медаља  разишли смо се у нади да ћемо се на следећем такмичењу видети у још већем броју.
Прво такмичење на даскама одржано је прошле године на Шодрошу. Ове године је одржана трка  на даскама и  на првенству државе. Надамо се још већем одзиву на Мајском кајакашком купу.