ТРОФЕЈ БЕЧЕЈА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ

Завршено је и последње коло лиге у мини кајаку и пионирима. Било је и среће и суза. Били су посебно борбени наши најмлађи такмичари. Занимљиво је било гледати те трке у којима је било више од двадесет такмичара. Резултате трка можете погледати овде . Истог дана одржане је и трофеј Бечеја. Наша млађа пионирка је у трци Пионирке К1 освојила треће место. Медаље је додељивао репрезентативац Србије Марко Новаковић.
прошли викенд смо били у Паланци. Тачније у недељу 5. августа одржане су квалификације за пионире на Отвореном првенству Војводине. Наш четворосед није успео да прође квалификације. Дисквалификовани су због малог изласка из стазе. Троје такмичара је ушло у финале. Михајло Петовић и Бранислав Мирков у К2 на 500 метара и наша млађа пионирка Христина Петовић квалификовала се за трке К1 на 1000 метара и К1 на 500 метара. Резултате Отвореног првенства Војводине можете погледати овде .
Очекује нас још Првенство државе у мини кајаку и Регата у Кањижи. Тренинзи су у јеку и надамо се добрим резултатима и медаљама.
Трофеј Бечеја-Христина Петовић