ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ И ПРВЕНСТВО ДРЖАВЕ

 Од 3. до 6. септембра одржано је Првенство државе и Првенство Војводине. Такмичење је одржано у Бачкој Паланци  и домаћин такмичења је био клуб "Таркет" из Бачке Паланке.Учестовало је 27 клубова. Наша три такмичара ушла су у финале такмичења, Марко Цвијановић у пионитрима на 500 метара у кајаку једноседу, Христина Петовић у пиониркама на 500 метара и 1000 метара у кајаку једноседу  и у кадеткињама на 200 метара, Михајло Петовић удисциплини К1 на 1000 метара и К1 на 500 метара.

Марко Цвијановић је на Првенству Војводине освојио 6. место, а на првенству државе 7. место. Христина Петовић је у врло тесној трци у којој су стотинке одлучило освојила 4. место у трци на 500 метара, на Првенству Војводине и на Првенству Србије. Христина је у трци на 1000 метара за пионирке била 5. у Војводини и држави, а у кадеткињама на 200 метара била је 9. 

Највећу радост нашем клубу донео је Михајло Петовић. Он је у кадетској конкуренцији освојио Сребрно одличје на 1000 метара у једноседу и постао Вицешамбион државе. На првенству Војводине освојио је злато. 

Деца су вредно радила. Ове године је посебно било тешко да се тренира јер за такмичаре је највећи мотив такмичење, а ове године је одржано само Првенство државе и Првенство Војводине. Надамо се да се ово неће поновити јер има негативан утицај на спорт. 

Надамо се да ће и наши најмлађи такмичари који тек излазе из Школе кајака поћи путем својих старијих колега и да ће освојити много медаља за свој клуб.