ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ И РЕГАТА БАРАЈЕВО-УЗБУДЉИВ ВИКЕНД ЗА НАЈМЛАЂЕ ТАКМИЧАРЕ

Био је ово узбудљив викенд за наше најмлађе такмичаре. Два такмичења у два дана и то на 40 степени целзијуса. Није било ни мало лако, али били су достојни задатка који је био пред њима.
У суботу 5. августа на Тиквари у Бачкој Паланци одржано је отврено првенство Војводине у мини кајаку. Најуспешнија, као и увек, била је једанаестогодишња Христина Петовић која је у свом годишту у једноседу изборила прво место и тиме по други пут заредом постала Првакиња Војводине.
Успешан је био и наш двосед у саставу Гаврило Живковић, Михајло Петовић који се изборио за четврто место. Гаврило Живковић је у једноседу освојио шесто место , а Бранислав Мирков 19. место.
Већ у недељу смо били на Регати у Барајегву где смо освојили медаље у чак четири дисциплине. Христина је у једноседу била прва. Гаврило Живковић је такође понео златно одличје у једноседу, као и у двоседу са Михајлом Петовићем. Христина је у комбинацији са другарицама из Барајева у четвороседу  повукла добар део трке и извојевала им треће место. 
Деца су пуна утисака са ових такмичења и пуна медаља. Настављамо са радом у сусрет новим такмичењима.
Екипа

Прво место Регата Барајево

Прво место на Првенству Војводине

Прво место на Регати Барајево

Четврто место за двосед на Првенству Војводине

Први наш двосед на Регату и у Барајеву
Регата Барајево четворосед са девојчицама из Барајева 

Трка кадета Регата Барајево