РЕГАТА БЕЗДАН 2021

 У суботу 10.04.2021. одржано је прво такмичење у овој сезони. Након зимског периода припрема, прва такмичења су врло важна и сви такмичари су врло нестрпљиви да одмере снаге са конкуренцијом. Домаћини су организовали такмичење уз максимално придржавање епидемиолошких мера, које су поштовали и сви учесници регате. 

Наши најмлађи тамичари су заблистали. Сва су деца имала заиста мало лепог времена да се припреме за ове трке, али су имали одличне резултате.

Нађа Боришев није имала пријављених такмичара у својој конкуренцији девојчица до 9 година те је наступила у са дечацима до 9. година. освојила је четврто место и плакету као најмлађа учесница регате. 

Данило Пилић је учествовао у истој трци дечака до 9 година и храбро извеслао 2000 метара. Освојио је друго место. 

Матеја Вучић је у трци дечака до 10 година освојио треће место. У трци дечака до 12 година имали смо три такмичара. Заиста су се сва тројица лепо показала. Лука Цвијановић је освојио бронзану медаљу, Огњен Самарџић био је четврти и Ђорђе Пилић седми.

У трци девојчица до 12 година Мила Поповић освојила је четврто место

Марко Цвијановић је освојио прво место у пионирима. 

Вредан рад током зиме се исплатио што се види по пласманима на овом такмичењу. Сада пуни елана настављамо тренинге и припремамо се за нове трке.


Трка дечака до 12 година

Нађа Боришев (9 година)

Данило Пилић ( 9 година)

Марко Цвијановић

Матеја Вучић (10 година)

Лука Цвијановић

Огњен Самарџић



Мила Поповић (12 година)