среда, 24. мај 2017.

КАЈАК


Занимљив спорт, погодан за целу породицу. Родитељи могу да заврше Школу рекреативног кајака. Тада веслају у рекреативном кајаку који је стабилнији од такмичарског. Деца млађа од 14 веслају мини кајак,  а када напуне 14 година прелазе у такмичарски кајак.
Сваки полазник Школе кајака мора да прође проверу пливања. Уколико не прођу строге услове носиће прслук ради безбедности. За децу је нарочито безбедно јер веслају у рукавцу Дунава, Шодрошу. Вода је ту топлија, нема таласа, па је савршено за обуку. 
Након завршене Школе кајака деца могу тренирати и два пута дневно. Највреднији ће бити награђени, јер након шест месеци највреднији плаћају симболичне чланарине. Родитељ који подржи дете да долази два пута дневно, да иде редовно на такмичења, биће такође награђен посебном ценом чланарине. Нама је циљ да у сарадњи са вама стварамо шампионе. Морамо да нагласимо да трошкове такмичења сноси клуб. Клуб обезбеђује превоз на такмичење, лекарске прегледе за регистроване чланове, дресове и сл.
Долази лепо време, идеално за овај спорт, па позивамо све заинтересоване да нас посете. Можете да видите како тренирамо. Можете да пробате прву бесплатну недељу. 

Reactions: